Ga naar de inhoud

Blogs om je website te optimaliseren

Blog Semrush rankingfactoren

Belangrijkste rankingfactoren voor 2024

  Wat moet je doen en wat moet je laten om hoger te scoren bij de zoekmachines? Semrush heeft een onderzoek gedaan naar de belangrijkste rankingfactoren voor 2024. In dit blog lees je wat jij hiermee kunt.

  Over mij-pagina

  Je Over mij-pagina gaat niet over jou

   Wat moet je op de Over mij-pagina schrijven? Welke dingen moet je delen en welke niet? En waarom eigenlijk?
   Lees in deze blog waarom je Over mij-pagina niet over jou gaat.

   Vermijd deze woorden en zinnen op je website

    Als website-eigenaar wil je bezoekers niet alleen informeren, maar ook overtuigen. Sommige woorden en zinnen kunnen je helpen bij dit doel, terwijl andere juist bezoekers kunnen afschrikken.
    In deze blog krijg je 5 tips (en een controle regel) om betere websiteteksten te schrijven.

    Blogideeën

    Hoe kom je aan goede blogonderwerpen?

     Hoe kom je aan goede ideeën voor je zakelijke blogs? Ik geef je 4 tips en vertel hoe ik aan onderwerpen voor mijn blogs kom. En niet onbelangrijk: hoe zorg je dat jouw blogonderwerpen zorgen voor een betere vindbaarheid via Google?

     Neuromarketing voor startende ondernemers

     Neuromarketing voor ondernemers

      Ook als startende ondernemer kun je neuromarketing goed toepassen. Met makkelijk toepasbare tips zorg je ervoor dat je websitebezoeker verder leest, op een knop drukt of een andere handeling op je website doet.

      Schrijven voor het web

      Schrijven voor het web

       Als je weet dat mensen online meestal een tekst scannen en niet van begin tot eind lezen, is het slim om daar rekening mee te houden wanneer je een online tekst schrijft. Maar hoe schrijf je voor het web? Lees mijn 7 tips voor een goede online tekst.

       Schrijftips voor beginnende ondernemers

       7 schrijftips voor startende ondernemers

        Als startend ondernemer schrijf je vaak veel teksten. Een bedrijfsplan, teksten voor je website en socialmediaberichten. Voor je het weet ben je veel tijd kwijt aan het schrijven van online teksten. Maar als startend ondernemer heb je ook veel andere dingen te doen.

        Laptop typen

        Wat is SEO en hoe begin je?  

         SEO, iedereen die een eigen website heeft, heeft er wel eens van gehoord. Maar wat is het? SEO staat voor Search Engine Optimalization (zoekmachineoptimalisatie dus). Bij zoekmachineoptimalisatie zorg je dat jouw website zo goed mogelijk vindbaar is via zoekmachines. En hoe begin je als ZZP’er met SEO?

         Tekstredactie

         Waarom een blog voor meer klanten zorgt

          Wist je dat een blog zorgt voor meer klanten? En meer klanten zorgen ervoor dat jouw onderneming verder gaat groeien. Ik geef je 3 redenen waarom ook jij zou moeten starten met een blog op je website.