Ga naar de inhoud

Waar ik jou mee kan helpen:

Doe je het liever zelf?

In mijn blogs staan tips om zelf aan de slag te gaan. 

Blog Semrush rankingfactoren

Belangrijkste rankingfactoren voor 2024

Wat moet je doen en wat moet je laten om hoger te scoren bij de zoekmachines? Semrush heeft een onderzoek gedaan naar de belangrijkste rankingfactoren voor 2024. In dit blog ..

Lees meer
Over mij-pagina

Je Over mij-pagina gaat niet over jou

Wat moet je op de Over mij-pagina schrijven? Welke dingen moet je delen en welke niet? En waarom eigenlijk? Lees in deze blog waarom je Over mij-pagina niet over jou ..

Lees meer

Vermijd deze woorden en zinnen op je website

Als website-eigenaar wil je bezoekers niet alleen informeren, maar ook overtuigen. Sommige woorden en zinnen kunnen je helpen bij dit doel, terwijl andere juist bezoekers kunnen afschrikken. In deze blog ..

Lees meer

Over Karen | Verba Communicatie

Websites zijn al sinds mijn studietijd de rode draad in mijn leven. Als student-assistent hielp ik websites te verbeteren. In Zuid-Afrika kreeg ik de kans om bij een cultureel centrum mijn eigen functie te definiëren. Drie keer raden wat ik ging doen. Precies, ik ging aan de slag met het verbeteren van hun website en het opzetten van hun social media. Daarna zocht ik in Nederland een baan en vond ik mijn weg als webredacteur en communicatiemedewerker. Websites blijven me fascineren, vanwege de veelzijdigheid en hoe mensen er een uniek plekje van weten te maken.

Laten we onze krachten bundelen. Jij brengt de passie en inhoudelijke kennis over je onderneming in, terwijl ik mijn kennis en jarenlange ervaring met websites meebreng – van het bouwen tot het schrijven van doeltreffende webteksten.