Ga naar de inhoud
Zoek

Website-onderhoud

Wanneer je een website hebt, zal je deze ook moeten onderhouden. Heb je geen tijd of vind je het te ingewikkeld? Met een strippenkaart kan je werk gemakkelijk uitbesteden zonder flexibiliteit kwijt te raken.

Je website is net een auto

Je website kun je vergelijken met een auto. Nadat je een auto koopt, zal je hem regelmatig moeten onderhouden om hem in goede staat te houden. Ook je website heeft regelmatig onderhoud nodig. Denk aan updates uitvoeren, pagina’s aanpassen, menu’s wijzigen en controleren of alle linkjes en formulieren nog werken. 

Websiteonderhoud
Website onderhouden

Maar wat als je geen tijd hebt? Of als je merkt dat je website een energielek voor je is? Dat je standaard meer tijd kwijt bent met wijzigingen dan je zou willen?
Dan is een strippenkaart de oplossing voor jou. Alles wat je niet wil, je te veel tijd kost of je niet begrijpt kun je bij mij neerleggen.

Websiteonderhoud strippenkaart

Met een strippenkaart ben je flexibel om aanpassingen of verbeteringen aan je website aan te vragen, zonder zelf veel tijd kwijt te zijn of vast te zitten aan een abonnement.

Flexibel

Jij bepaalt wanneer je extra ondersteuning nodig hebt. Je zit niet vast aan een abonnement.

Voordelig

Een strippenkaart is goedkoper dan elke keer een los uurtarief te moeten betalen.

Geen zorgen

Er is altijd iemand die je kan helpen. Of je iets nou te moeilijk of niet leuk vindt of geen tijd hebt, ik ben er voor je.

Websiteonderhoud

Aan welk onderhoud kun je denken

Staat jouw wens of hulpvraag hier niet bij? Stuur me een berichtje. De kans is groot dat ik je er wel mee kan helpen.

Hoe werkt zo'n strippenkaart?

Er zijn 4 verschillende soorten strippenkaarten: van 10 strippen tot 80 strippen. Elke strip staat voor 15 minuten werk. 

Als je ergens tegenaan loopt of ondersteuning wil, stuur je een e-mail. Ik geef aan hoeveel strippen de ondersteuning waarschijnlijk is. Ben je akkoord? Dan ga ik voor je aan de slag. Bij meerwerk neem ik altijd eerst contact met je op. Zodra je strippen bijna op zijn, krijg je een notificatie.

Wanneer we eerder samen hebben gewerkt, kun je meteen een strippenkaart aanschaffen. Heb je nog niet eerder met mij gewerkt? Dan plannen we eerst een gratis kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek kijk ik naar je website en bespreken we waar je behoefte aan hebt. Stuur een e-mail naar [email protected], dan plannen we een afspraak in. 

Soorten strippenkaart

Strippenkaart S

180
 • 2,5 uur
 • 10 strippen
 • 1 jaar geldig

Strippenkaart M

350
 • 5 uur
 • 20 strippen
 • 1 jaar geldig

Strippenkaart L

675
 • 10 uur
 • 40 strippen
 • 1 jaar geldig

Strippenkaart XL

1200
 • 20 uur
 • 80 strippen
 • 1 jaar geldig
Marjolein all about støv
“Ik heb Karen gevraagd mij mee te helpen met mijn website omdat ik tegen wat technische problemen aan liep waar ik zelf geen verstand van heb. Maar ook om mij te helpen mijn website te verbeteren, qua tekst en SEO
 
Ik vond de samenwerking met Karen erg prettig. Ze voelde goed aan hoe en wat ik wilde. Na een gesprek maakte zij een helder en duidelijk overzicht van wat er moest gebeuren. Heel fijn! En waar ik frustrerend veel tijd mee kwijt was, loste zij zo op.
 
Fijn om met iemand te werken die verstand heeft van andere dingen dan ik en die van een afstand kijkt naar mijn bedrijf, waardoor ik zelf weer verder kan.”

Strippenkaart aanvragen

Wil je hulp bij het onderhouden van je website? Stuur me een e-mail ([email protected]) of bel me op 06 27 59 16 55. Dan bespreken we de mogelijkheden. 

Een strippenkaart is een jaar geldig vanaf de dag van aanschaf en is niet inwisselbaar voor geld.