Ga naar de inhoud

Websitescan

Het maken van je website heeft je veel tijd en energie gekost. Je bent best tevreden met hoe het er nu uitziet. En toch heb je het gevoel dat er iets mist.

Je hebt niet al die tijd in je website gestoken om geen bezoekers te krijgen. Om geen klanten uit je website te halen. Maar weet jij wat de sterke kanten van je website zijn? Of hoe je zorgt dat meer mensen jouw website via Google vinden? Zorgt jouw website dat de bezoekers ook overgaan op een aankoop?

Hoe kun je je website verbeteren?

Online zijn veel tips te vinden om je website te verbeteren. Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wat is bij jouw website écht belangrijk voor de groei van jouw website? Als je dit wil weten, vraag dan voor € 29,95 een websitescan aan.

Websitescan
Benieuwd hoe jouw website ?
Websitescan

Websitescan

Ik kijk kritisch naar je website en analyseer elementen als taalspellingstijl en SEO. Binnen 5 werkdagen krijg je een persoonlijke verslag van hoe jouw website ervoor staat. Wat de goede punten van je website zijn en hoe je je website kunt optimaliseren. Zodat jij meer omzet uit je website gaat halen.

Benieuwd wat anderen van hun websitescan vonden?

Van Karen heb ik een geweldige websitescan mogen ontvangen boordevol verbetersuggesties die ik gelijk kon toepassen op mijn website. Deze suggesties bestonden niet alleen uit algemene tips zoals contrast en lettertype gebruik maar ook uit zoekmachine optimalisatie, neuromarketing en schrijftips. De tips heb ik ontvangen in een mooi, prettig leesbaar digitaal bestand. Heel blij mee!

Een echte aanrader voor wie zijn of haar website naar een hoger niveau wil tillen!

Vorige week een websitescan laten uitvoeren door Karen. Een helder verhaal over Neuromarketing, SEO en schrijven voor het web. Bijvoorbeeld voor je SEO: optimaliseer je headerstructuur.

Je krijgt dus gelijk een concrete tip. Karen geeft je een voorbeeld, zodat je meteen zin krijgt om er over na te denken en het te gaan DOEN. Het maken/verbeteren van je eigen website wordt op deze manier toch nog leuk :-)!

Daarnaast is Karen een sympathieke vrouw met veel kennis, makkelijk in de omgang én, heel belangrijk, een groot gevoel voor humor. Binnenkort heb ik een brainstormsessie met Karen over mijn website en ik heb er heel veel zin!

A top gift review

Angelina

A Top Gift

Karen heeft voor mij een websitescan uitgevoerd. Een duidelijk verhaal vol met tips om mijn website te verbeteren, o.a. op het gebied van vindbaarheid (SEO) en neuromarketing. Daarnaast let ze ook op typefoutjes en algemene dingen zoals lay-out. 

De tips zijn goed toepasbaar en voorzien van voorbeelden, zodat het direct duidelijk is wat ze bedoelt. Deze websitescan is zeker een aanrader!

Karen van Verba Communicatie met telefoon

Verba Communicatie

Websiteteksten die voor je gaan werken en niet tegen je, daar zorg ik voor. Als je mij inhuurt, help ik je website naar een hoger niveau te tillen. Foutloze teksten met een pakkende stijl. Jij bepaalt waar je hulp bij kunt gebruiken. Corrigeren van je teksten? Redigeren van je teksten? Advies over stijl, SEO of neuromarketing? Het is allemaal mogelijk!
Of neem contact op voor advies op maat.
Karen van Verba Communicatie met telefoon

Liever alles zelf doen?

Regelmatig schrijf ik blogs voor zelfstandig ondernemers die het liefst alles zelf doen, met tips over hoe zij hun website kunnen verbeteren. Daar zit vast iets voor je bij.