Ga naar de inhoud

Over Karen

Afbeelding van Karen van Verba Communicatie met laptop

Waarom werken sommige teksten wel en andere niet?

Tijdens mijn studie Nederlands aan de universiteit Leiden onderzocht ik waarom sommige teksten wel werken en sommige niet. Hoe schrijf je een pakkende en overtuigende tekst? Ik heb me gespecialiseerd in taalkunde, taalbeheersing en psycholinguïstiek. Ik heb een fascinatie voor neuromarketing, SEO en goede tekstervaringen.

Websites verbeteren

Bij al mijn bijbaantjes kon ik het niet laten om me met websites te bemoeien. Ik zag altijd snel verbetermogelijkheden. Of dat nou als student-assistent bij de universiteit was of bij de muziekschool, op de een of andere manier rolde ik altijd in een functie waar ik me bezig mocht houden met de website en andere communicatie-uitingen. 

Na mijn studie vertrok ik naar Zuid-Afrika. Daar werkte ik bij een cultureel centrum. Ik kreeg de vrijheid om ook daar de website, nieuwsbrief en social media onder handen te nemen. Heerlijk vond ik dat!

Webredacteur

Toen ik terugkwam naar Nederland, ging ik als projectmedewerker en webredacteur aan het werk bij de GGD. Daar werk ik al 7 jaar met veel plezier.

Logo Verba Communicatie

Ontstaan Verba Communicatie

En dan gaat het kriebelen. Ik zag beginnende ondernemers online makkelijk te verhelpen fouten maken. Keer op keer gaf ik adviezen aan wie het maar kon gebruiken. Waarom zou ik niet een stap verder gaan en er een eigen onderneming van maken? Zo help ik startende ondernemers om online nog meer te groeien. Dat heb ik gedaan, en dat is waar jij nu naar kijkt. Tekst- en communicatieadvies vanuit Breda, maar dankzij de techniek vanuit elke plek te bereiken.

Waar kan ik jou mee helpen? 

Logo Verba Communicatie

Creatief

Er zijn veel manieren om te zorgen dat jouw websitebezoekers je dienst of product afnemen. Van mij krijg je creatieve oplossingen.

Out of the box-oplossingen

Loop je ergens tegenaan? En zie je geen oplossing? Van deze puzzels houd ik het meest. Een moeilijk probleem oplossen door out of the box te denken en een creatieve oplossing te verzinnen.

Analytisch

Cijfers. Ik ben dol op cijfers (en op Excel, maar dat is een ander verhaal). Laten we de gegevens over jouw website en social media gebruiken om gericht te groeien.

Waarom voor Verba Communicatie kiezen?

Laten we onze krachten bundelen. Jij de inhoudelijke kennis over je onderneming, ik mijn kennis en jarenlange ervaring met het redigeren en schrijven van goede webteksten. Deze twee dingen samen zorgen voor een professionele website die je bedrijf zal laten groeien. Laten we een keer bellen om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Logo Verba Communicatie